Hvad kan vi tilbyde?

"Vi har været glade for samarbejdet med New Moments Games. Med New Moments Games har vi fået professionel rådgivning og hjælp til udformning af et flot og sjovt læringsspil til grundskolen og ungdomsuddannelserne."

Hvad kan du bruge brætspil til i din virksomhed?

Interessen for brætspil er vokset enormt de sidste mange år, og udvalget af spil er ligeledes eksploderet. Brætspil er et fantastisk redskab til at skabe øjeblikke af nærvær og sjov, hvilket alle har brug for i en turbulent hverdag. Spil giver nemlig mulighed for at være mere til stede i nuet, væk fra skærme og samtidig blive udfordret og underholdt på en aktiv måde.

I kan som virksomhed være med til at skabe disse øjeblikke rundt om i hjemmene med jeres nye brætspil, vi skaber sammen. Det kan for eksempel være et spil, der handler om jeres firmas historie, om jeres produkt eller branche, og med jer som afsender bliver det en ny måde at brande jer på og nå nye kunder.

“Charlotte Hummeluhr har med andre ord kunnet rådgive os hele vejen fra det spæde idé plan til den færdige bestilling. På baggrund af ovenstående kan vi kun give New Moments Games vores varmeste anbefalinger til enhver virksomhed, der overvejer at kaste sig ud i brætspilsudvikling.” 

Læs hele anbefalingen fra Minlæring her.

Hvad kan du bruge New Moments til?

New Moments Games tilbyder konsulentservice inden for udviklingen af brætspil. Vi kan hjælpe jer på alle stadier i processen. For eksempel hvis I har en god idé, men ikke ved, hvordan I skal tage det næste skridt – eller hvis I er langt i udviklingen, men mangler sparring og hjælp til at hæve spillet til et nyt niveau. 

Vi kan hjælpe jer hele vejen med at skabe et produkt, som I kan bruge til salg, markedsføring, underholdning til fredagsbaren, kunderelationer, oplæring af nye medarbejdere eller noget helt sjette. Det er op til jer.

Kontakt os nu for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om forskellige projekter her

ÅRETS CHEF

New Moments Games
Juni 2021

Sjovt nyt selskabsspil – perfekt til virksomhedens fredagsbar eller til en sjov aften med vennerne

GRAMMARIAN: THE GRAMMAR ADVENTURE

Minlæring
December 2020

Læringsspil målrettet engelsk grammatik i ungdomsuddannelserne og folkeskolens ældste klasser