Om os

New Moments Games

New Moments Games startede i november 2020 ud fra et ønske om at producere nye og spændende brætspil, som kan skabe glæde og samvær i en tid, hvor vi har særligt brug for det. Danmark, og hele verden, har været igennem en meget turbulent tid, og mange mennesker og virksomheder er hårdt ramt af pandemien, som brød ud i slutningen af 2019. 

Verden ser anderledes ud, og vi har derfor brug for at prioritere de vigtige ting i vores liv såsom familie, venner og de øjeblikke, vi tilbringer sammen. Og netop disse dyrebare øjeblikke håber vi – og tror på – at brætspil blandt andet kan være med til at skabe.

// Charlotte Hummeluhr · 
New Moments Games

Hvem er vi?

newmomentsgames-PCPH0029

Bag New Moments Games finder du Charlotte Hummeluhr, som står for brætspilsudvikling og konsulentservice i virksomheden. 

Charlotte er en positiv, kreativ og empatisk person, der brænder for at designe brætspil, som skaber glæde og sjov. Hun er dygtig til at sætte sig ind i kundens behov, og så elsker hun at arbejde sammen med andre mennesker. 

Charlotte arbejder struktureret og altid med et stort fokus på detaljerne. 

Charlotte er uddannet cand.mag i engelsk og har arbejdet med kommunikation og markedsføring i scenekunstbranchen i 3 år, før hun startede New Moments Games i 2020.

Læs anbefalingen af New Moments Games fra Minlæring her.

Ring eller skriv til os

Mangler du en spilkonsulent til et nyt spilprojekt i din virksomhed – eller vil du bare gerne høre mere – så ring eller skriv til os. Vi vil meget gerne høre fra dig!

Følg os