Året der gik 2022 Quiz

2022 lakker mod enden, og lige om lidt skal vi samle venner og familie til et brag af en nytårsfest. For de fleste betyder det god mad, sjove nytårshatte, bobler og fyrværkeri. Og hos mange skal der også være en form for underholdning mellem de mange lækre retter eller efter middagen, mens alle venter på, at klokken slår 12. 

Men har du ikke haft tid til at finde på noget underholdning selv – eller orker du ikke at begynde at Google facts fra året? Så kan du trygt læse videre – for vi har nemlig lavet en quiz, som du ganske gratis kan downloade og lave nytårsaften! 

Quizzen består af tre forskellige runder, men I vælger helt selv, om I vil nøjes med én eller to. 

Det eneste du skal gøre, er at downloade de to PDF-dokumenter, og så printe dokumentet “Året der fik 2022 Quiz”, så I har ét sæt til hvert hold.

I dokumentet “Året der gik 2022 – Hvordan & svar?” finder du en uddybende beskrivelse til dig som quizmaster, og hvad hver runde går ud på. På side 2 i dette dokument finder du også alle svarene til hver runde. 

NB! Hvis du selv gerne vil quizze med, så husk ikke at kigge på side 2, før I skal uddele point!

Download og print disse to dokumenter, og så er I også klar til årets store nytårsfest!

– Årets der gik 2022 – Hvordan & svar

– Året der gik 2022 Quiz

 

God fornøjelse og rigtig godt nytår fra 

New Moments Games

P.S Mangler I endnu mere sjov underholdning til nytårsaften, så har vi også lavet en liste med 30 af de mest kendte personer og figurer fra 2022, som I kan bruge til en omgang Margretheskål

Læs mere og find listen klar til print lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *